buiten area feestzaal

Trouwlocatie

Voor jouw en je bijzondere gezelschap wil je natuurlijk de meeste fijne plek. Knus bij Sher is een kleine en toch grote locatie. Het is een unieke locatie op een industrieterrein aan de buitenrand van Almere Buiten. Laat je niet afschrikken door de omgeving want alsof je het stukje land is betoverd zo zul je de locatie zelf beleven.

Jullie sprookje

Het is alsof pompoen omgetoverd in een prachtige grote , warme knusse huiskamer. De plek waar jij met jouw familie, vrienden, geliefde een onvergetelijk dag aan herinneringen kunt maken. Het is intiem, biedt ontzettend veel privacy en het is praktisch. Makkelijk aan te rijden, vrij parkeren en binnen als buiten helemaal voor jezelf!

trouwen is voor iedereen!

Klein in aantal, klein in kosten (circa 80 personen)

Iedereen verdient de beste plek voor zijn of haar geweldige dag! En die begint wellicht voor jouw bij Knus bij Sher.

Intiem kies je om meerdere redenen, je wil het klein en intiem houden en/of je wilt er een beperkt budget uitgeven. Wij hebben speciaal voor bruiloften gedurende de werkweek een bijzondere betoverend prijskaartje. Een prachtige basis. En wil je uitpakken dan kun je het zo gek niet maken.

eens een kijkje nemen?

Maak een afspraak en bekijk onze zaal

eens een kijkje nemen?

Maak een afspraak en bekijk onze zaal

Trouwlocatie: gebouwd op liefde

Knus bij Sher is een plek opgebouwd met liefde, een hartsproject. Er is geen beter fundament dan iets dat is opgebouwd op liefde. Wil jij ook de liefde vieren op deze warme plek vieren?

Bel nu, vraag maar raak en/of maak een afspraak om de ruimte te bezichtigen. We maken graag kennis met je en dragen met liefde bij om jouw droomdag te realiseren.

de zaal reserveren voor de grote dag

Reserveer nu
love
Wins

Een cadeau van Knus bij Sher

Wij hebben ook verstand van zaken, behalve ons basisfundament liefde, hebben wij ruim 15 jaar ervaring is het organiseren van grote en kleine evenementen. Aangezien we uitsluitend de locatie bieden, en onze bezoekers alles zelf mogen doen, kun je ten alle tijden gebruik maken van onze expertise. Dat doen we je gewoon cadeau.

Waar wacht je nog op, er is nog zoveel meer te regelen. Om teleurstellingen te voorkomen, kun je beter op tijd zijn met het boeken van je gewenste datum op deze betaalbare droomlocatie.

liefs Sher – knus bij Sher