feestzaal

Feestzaal in Almere

De locatie leent zich voor heel verschillende kleinschalige aangelegenheden. Heb je bijvoorbeeld een verjaardag te vieren (of een Sweet Sixteen), heb je een jubileum, is jouw vriendin zwanger en wil je een babyshower organiseren? Dan hebben wij een ruimte die zich onderscheidt van andere locaties. Onze ruimte is een geweldige grote huiskamer met een mooi kookeiland, het is niet alleen heel ruim maar biedt ook alle privacy omdat het geen openbare gelegenheid is. De gezellige binnenplaats aan de achterkant biedt extra ruimte, waar je via de achterzijde van de huiskamer naar buiten stapt.

binnen
& buiten

Privé en zakelijk huren

Zakelijk zijn we je ook graag van dienst. De ruimte is huiselijk maar uitermate geschikt voor onder meer vergaderingen, trainingen en presentaties. En ook hier kun je kiezen voor onze full service, de “do it yourself” optie of een mix van beiden, waar wij bijvoorbeeld de cateraar regelen en alles opruimen. Niets is zo fijn als na een lange intensieve training de boel te laten, de auto in te stappen en op weg te gaan.

eens een kijkje nemen?

Maak een afspraak en bekijk onze zaal

eens een kijkje nemen?

Maak een afspraak en bekijk onze zaal

locatie omschrijving

Huiskamer, huiselijk en warm maar zeer goed zakelijke te gebruiken. Een grote lichte ruimte volledig gemeubileerd, meubels zijn mooi en praktisch, makkelijk verplaatsbaar waardoor je de ruimte geheel naar wens kunt inrichten. Geschikt voor familiefeesten, kleine bijeenkomsten als trainingen, vergaderingen, presentaties, workshops etc.  (120 m2) tot circa 80 personen (met open buitenplaats).

parkeren

Onze locatie in Almere kun je vinden op het bedrijventerrein Poldervlak. Zeer centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

we zijn zeven dagen in de week beschikbaar van 9:00 tot 22:00 uur voor verhuur

Reserveer nu